ISOLATIE

Wij zijn gespecialiseerd in isolatie en chapewerken en alle toebehorem zoals onder andere akoestische vloer isolatie.

Onze troeven zijn: Ervaring en vakmanschap. professionele en streke afwerking, correcte opvolging, prijs – kwaliteit, grote en kleine opdrachten zowel in nieuwbouw als renovatie.

COÖRDINATIE

Wij coördineren uw renovatie zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Heeft u een grote verbouwing in gedachten, of de bouw van een mooie woning, vertel ons uw plannen, stel een budget vast en wij zorgen voor het vinden van de beste vakmensen, bestellen de materialen en zorgen dat alles op tijd klaar is.

MAATWERK

Bij Zacasa Group hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van maatwerk. Van ontwerp tot plaatsing bij u thuis. Keukens, badkamers, halkasten, dressings enz. Onze binnenhuisarchitecte ontwerpt persoonlijk elk op maat gemaakt element, zodat uw huis uniek en 100 % uw smaak is.

WONINGEN TE KOOP

We hebben huizen te koop die door onszelf zijn gebouwd en opgeknapt. Ze zijn allemaal gelegen in de regio Oost-Vlaanderen.
Als u één van onze woningen wilt bezoeken of als u vragen heeft, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen en zullen wij u direct informeren over de kenmerken van elke woning en toekomstige projecten.