Wij maken ontwerpen volledig op maat, gepersonaliseerd voor elke klant en elke woning.

Wij voorzien deuren, haardmeubels, banken, trappen, wij staan open voor al uw vragen en wensen.

Bij Zacasa Group maken we ons egien meubilair, gepersonaliseerde deuren, tafels, trappen etc. Wij ontwerpen volledig unieke stukken, zodat uw woning een meerwaarde krijgt. Altijd met materialen van top kwaliteit en eersteklas vakmensen. 

Wij onderscheiden ons door de renovatie in 1 pakket aan te bieden. U hoeft u zich geen zorgen te maken over de afbraak, elektriciteits- en sanitairwerken, tegelen en/of vloeren enz. Wij voorzien dit alles voor u!

Best things in life are in the small details.

 “Éen project – één aanspreekpunt – één uitvoerder”

We Build it!

Wenst u ons in te schakelen voor uw keuken? Dit kan in enkele eenvoudige stappen.

ONTWERPPROCES

1. CONTACT

We starten met een kennismakingsgesprek. Hier luisteren we naar jullie verwachtingen en wensen omtrent het project.  Wij staan klaar om jullie te helpen en advies te geven.

2. BESPREKING

We komen bij je langs om uw project tot in detail te bespreken. Ook bekijken we de huidige situatie, we nemen foto’s en meten de ruimte op.

3. ONTWERP

Onze interieurarchitect(e) maakt een ontwerp, volledig op maat van uw wensen. Deze bespreken we en sturen deze bij tot het aan uw wensen voldoet.

4. UITVOERING

Samen plannen we de uitvoering van uw project, onze vakmannen gaan voor u aan de slag.

Op het einde klinken we een glas op de goede verloop en het mooie restultaat! Daarnaast is het altijd aangenaam om uw feedback met ons te delen. Dit kan via mail, facebook en google.