Betaalt u veel voor uw elektriciteitsrekening? Voelt uw huis ’s winters te koud en ’s zomers te warm aan? Dit zijn tekenen dat uw huis misschien dringend aan renovatie toe is!

Door energierenovaties in onze woning kunnen we niet alleen onze impact op het milieu verminderen, maar ook op lange termijn geld besparen en onze woning comfortabeler en leefbaarder maken.

Bij Zacasa bieden we deskundig advies, middelen en diensten die u kunnen helpen uw huis te veranderen in een meer duurzame en energie-efficiënte leefruimte. Ons team van professionals kan u helpen een plan op maat te maken dat voldoet aan uw specifieke behoeften en budget.

Of u nu uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, geld wilt besparen of gewoon het comfort en de leefbaarheid van uw huis wilt verbeteren, wij zijn er om u te helpen.

 

Download hier onze gids voor energie-efficiënte renovaties voor alle informatie over de verschillende opties.

De isolatie verbeteren

Duurzaam glas en buitenschrijnwerk

Isolerende vloeren

Duurzame warmtebronnen

Warmtepompen

Zonnepanelen

Waarom voert Zacasa Group de beste energetische renovaties uit?

Min aan afval dankzij onze methode van recycling en hergebruik. Met de verwijdering voorkomen we ook dat er vervuilende stoffen achterblijven in het gebied waar we gewerkt hebben.

25 jaar ervaring in woningbouw en renovaties voorbereid op de toekomst. We hebben honderden van dergelijke projecten uitgevoerd.

Wij zorgen ervoor dat de beste materialen worden gebruikt. U krijgt een duurzame renovatie die het verbruik van uw woning op een zeer merkbare manier zal verlagen.

✓ U hoeft zich nergens zorgen over te maken in het proces. Wij adviseren u om de opties te vinden die het beste bij uw huis passen en wij zorgen voor de materialen, nemen contact op met de beste professionals en coördineren van A tot Z, zodat alles op tijd klaar is.

U kunt het proces volgen met onze app, waar u alle documentatie van het werk, foto’s van de renovatie en informatie over de materialen kunt downloaden.

Voordelen van een energiehervorming in uw huis

Lagere energierekeningen

 Een van de belangrijkste voordelen van een energie-efficiënte renovatie is een lagere energierekening. Door het upgraden van apparaten, verlichting en HVAC-systemen, kunt u het energieverbruik aanzienlijk verminderen en geld besparen op de maandelijkse rekeningen.

Verhoogde waarde van uw woning

Een energie-efficiënte renovatie kan de waarde van uw woning verhogen. Huizenkopers zijn steeds meer geïnteresseerd in energie-efficiënte huizen, en het hebben van een energie-efficiënte woning kan uw woning aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Milieuvoordelen

Het levert aanzienlijke milieuvoordelen op. Verminder uw ecologische voetafdruk en help de klimaatverandering te beperken. Door minder energie te gebruiken om uw huis te verwarmen en te koelen, kunt u de uitstoot van broeikasgassen verminderen en natuurlijke hulpbronnen behouden.

Verhoogde duurzaamheid

Energie-efficiënte retrofits omvatten vaak verbeteringen aan de isolatie en de bouwschil, wat de duurzaamheid van de woning kan verhogen. Door de hoeveelheid vocht en luchtinfiltratie in uw huis te verminderen, kunt u schade door schimmel, rot en andere omgevingsfactoren voorkomen.

Verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis

Energie-efficiënte aanpassingen kunnen ook de luchtkwaliteit in uw huis verbeteren. Door uw HVAC-systeem te upgraden en VOC-arme of -vrije materialen te gebruiken, kunt u de hoeveelheid schadelijke verontreinigende stoffen en chemicaliën in uw huis verminderen.