Dressing op maat

De dressing van uw dromen!

Wij ontwerpen uw kleerkast volledig op maat, precies zoals u het zich had voorgesteld. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt, dit gaat van kleurkeuze, tot de indeling van uw riemen, juwelen etc. Alles wordt op maat gemaakt, dus u kan dit 100% personaliseren naar uw wensen.

Wij onderscheiden ons door de renovatie in 1 pakket aan te bieden. U hoeft u zich geen zorgen te maken over de afbraak, elektriciteitswerken enz. Wij voorzien dit alles voor u!

Best things in life are in the small details.

Éen project – één aanspreekpunt – één uitvoerder

We Build it!

Wenst u ons in te schakelen voor uw keuken? Dit kan in enkele eenvoudige stappen.

ONTWERPPROCES

1. CONTACT

We starten met een kennismakingsgesprek. Hier luisteren we naar jullie verwachtingen en wensen omtrent het project.  Wij staan klaar om jullie te helpen en advies te geven.

2. BESPREKING

We komen bij je langs om uw project tot in detail te bespreken. Ook bekijken we de huidige situatie, we nemen foto’s en meten de ruimte op.

3. ONTWERP

Onze interieurarchitect(e) maakt een ontwerp, volledig op maat van uw wensen. Deze bespreken we en sturen deze bij tot het aan uw wensen voldoet.

4. UITVOERING

Samen plannen we de uitvoering van uw project, onze vakmannen gaan voor u aan de slag.

Op het einde klinken we een glas op de goede verloop en het mooie restultaat! Daarnaast is het altijd aangenaam om uw feedback met ons te delen. Dit kan via mail, facebook en google.