Wie is zacasa group?

Een gevestigd familiebedrijf met een 25 jaar lange ervaring in de bouwsector, Voornamelijk in het renoveren van oude panden. Wij kunnen best stellen dat wij de capaciteit, vakkennis en vakkundigheid van ons bedrijf hoog in het vaandel dragen .
Na onze jarenlange ervaring in Belgie zijn wij ook een afdeling gestart aan de Costa Blanca in Spanje en dit op aanvraag van onze vele tevreden klanten in Belgie.

DUURZAAMHEID

Wij gebruiken duurzame methoden en beperken afvalvervuiling zoveel mogelijk, zowel in onze eigen huizen als bij renovaties van anderen. Wij introduceren altijd elementen om het energieverbruik van het huis te verminderen, zoals isolatie of zonnepanelen.

R

KWALITEIT

Al onze projecten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Wij gebruiken topkwaliteit materialen in onze renovaties huizen zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor de investering in onderhoud beperkt blijft.

EFFICIËNTIE

Bij Zacasa Group gaan we efficiënt en vlot te werk. Wij handelen snel, zowel wat betreft informatie/offertes als de uitvoering hiervan.

FILOSOFIE EN VISIE VAN ONS TEAM

Het realiseren van een woning, is best een spannend moment waarbij vaak kleine
lettertjes komen kijken. Zacasa Group adviseert én let op de details. Een aangename
samenwerking in een vriendschappelijke sfeer mét resultaat!

Team van professionele en gemotiveerde medewerkers …

Aandacht voor kwaliteit én service …

Communicatie en aanpak op maat …

Service van A tot Z. Uw garanties, ons engagement …

Uw woning is uniek en vergt een individuele en professionele aanpak om een maximaal positief resultaat te bereiken. Professionalisme en
waarheidsgetrouwe realisatie met opvolging, maar toch met dat tikkeltje meer!